Klassiek

UW KLASSIEKE BMW

Het werken aan klassieke BMW’s is sinds het prille begin van Auto Molenaar steeds een belangrijke pijler geweest binnen het bedrijf.

Voor u schept onze transparante kijk op het werk helderheid waar het gaat om de aard en de opbouw van de werkzaamheden, de daarbij benodigde onderdelen en de daaruit voortvloeiende kosten prognose.

DE RESTAURATIE

Het opnieuw bekleden van uw interieur, een volledige renovatie van de carrosserie of een complete blank metaal re-spray en refit behoort tot de mogelijkheden welke Auto Molenaar voor u kan realiseren.

Een volledige technische revisie van motor, aandrijflijn, wielophanging en andere delen van uw BMW kunnen wij tevens voor u volbrengen. Ook zinvolle aanpassingen, het doorvoeren van technische verbeteringen, het optimaliseren van de motor of motor tuning ligt, indien u dat wenst, binnen de mogelijkheden van een restauratie van uw klassieke BMW. En wij kunnen op uw verzoek alle werkzaamheden in detail fotograferen en documenteren zodat u later een restauratie dossier kunt voegen bij uw auto.