Over ons

ALGEMEEN

Auto Molenaar heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot de onafhankelijke en toonaangevende BMW specialist van Nederland. We verkopen, repareren, restaureren en prepareren alle typen BMW’s, zowel voor dagelijks gebruik als voor specifieke doeleinden, we hebben ervaring met alle typen BMW’s, inclusief de mooiste en meest exclusieve BMW’s denkbaar. Dankzij onze ervaring en ons vakmanschap kunnen wij voor u elk gewenst resultaat bereiken.
Onze klant en opdrachtgever portfolio bestaat uit particulieren en auto(dealer)bedrijven en auto importeurs.

Wij beschikken over alle noodzakelijke werkplaats apparatuur, speciale gereedschappen en meet- en analyse apparatuur. Tevens hebben wij directe toegang tot het digitale BMW software netwerk in Duitsland en beschikken wij over alle software en geautomatiseerde analyse toepassingen om eventuele storingen in het BMW motormanagement en BMW auto management systeem op te sporen, te analyseren en te verhelpen.

KLANTEN

Wij bedienen een breed scala aan klanten, van lokale BMW rijders tot toegewijde BMW fans, veeleisende circuitrijders of BMW verzamelaars en liefhebbers voor wie elk detail tot in de perfectie in orde moet zijn. Ook vele autobedrijven doen een beroep op onze expertise. Elke klant krijgt van ons team dezelfde toewijding en inzet waar het gaat om het volbrengen van het werk.

ONDERHOUD EN REPARATIE

Auto Molenaar gaat verder waar de standaard BMW diagnose apparatuur stopt. In onze uitgebreide diagnose en reparatie historie hebben wij vele waardevolle praktijkervaringen opgedaan. Dit, gekoppeld aan onze up te date technologische expertise zorgt ervoor dat wij in elke situatie de juiste oplossing kunnen vinden voor het onderhouden dan wel repareren van uw BMW. En onze manier van werken brengt de totale kosten omlaag, enerzijds omdat wij gerichter kunnen analyseren en daardoor de storing veelal exact kunnen lokaliseren. Anderzijds omdat wij indien mogelijk de specifieke component vervangen in plaats van een complete unit hetgeen de uitgaven voor vervangende onderdelen omlaag brengt.

ONDERDELEN

Het Auto Molenaar team maakt gebruik van BMW OEM onderdelen en wordt indien nodig steeds ondersteund door de uitzonderlijk uitgebreide BMW onderdelen afdeling van Auto Molenaar. Deze onderdelen afdeling is onder andere gespecialiseerd in het opsporen van zeldzame onderdelen, door ofwel gebruik te maken van onze eigen uitgebreide voorraad, ofwel gebruik te maken van ons wereldwijde netwerk van leveranciers. Tevens kunnen wij steeds beschikken over een aanzienlijke voorraad gebruikte originele BMW onderdelen dankzij onze demontage werkplaats. Vanuit deze werkplaats worden originele BMW onderdelen van BMW’s van alle bouwjaren veiliggesteld, gecategoriseerd en onder de juiste condities bewaard.

Zoekt u een specifiek onderdeel? Neem contact op met onze onderdelen afdeling en wij kunnen u in de meeste gevallen verschillende alternatieven aanbieden.

IS UW BELANGSTELLING GEWEKT?

Wij zijn benieuwd naar uw verwachtingen, wij inventariseren graag samen met u uw restauratie project of de aard van de werkzaamheden welke wij in uw opdracht zouden kunnen verrichten aan uw klassieke BMW. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Auto Molenaar 072-5740859 (internationaal 00-31-72-5740859). Auto Molenaar, Dopplerstraat 6, 1704SR Heerhugowaard, Nederland.